Fri Frakt över 499kr 📦
Kostillskotts Abonnemang 🎟️
Kosttillskott för Gym & Kampsport 🥋
Black Line Nutrition Logga

Viktnedgång Kitt

995kr/Mån

Viktnedgång kittet är fullt utrustat med kosttillskott som kommer att hjälpa dig nå dina ideala vikt. Vår målbild är att hjälpa dig nå längre genom kostillskott som stöttar dig i att bryta negativa rutiner. Kostillskott som ger kroppen det den behöver utan överflödiga kalorier.

Levereras en gång i månaden
Välj/ändra MRP smak själv
Hjälper dig gå ner i vikt
Prenumerera
Ingen Bindningstid
Made in Sweden brickaHög kvalitet på produktion bricka Black Line NutritionHACCP Certifierad bricka Black Line Nutrition

Slim & Strong

Hur fungerar det?

Vårt Viktnedgång kitt beskrivs kort och gott som ett kosttillskott-abonnemang där man, genom att prenumerera, får kittet levererat en gång i månaden. När du skriver upp dig får du välja vilken smak du vill ha på din måltidsersättning. Vi vill att du ska få chansen att hitta din favoritsmak, därav är det även fritt fram att byta smak på din måltidsersättning inför nästa leverans. (Smak väljs när man klickat på "beställ knappen").

Vad är fördelarna med ett abonnemang?

Utöver den solklara fördelen att man slipper handla kosttillskott om och om igen med vårt abonnemang finns det även andra fördelar. Att få hem ett kitt varje månad hjälper dig att hålla kontinuitet i din träning, med ett abonnemang hjälper kosttillskotten dig inte bara att nå dina mål utan även att hålla igång med träningen, de blir som en träningspartner som hjälper dig med träningsrutinen och påminner dig att hålla igång. Med våra kitt slipper man även testa sig fram till vad man bör äta, alla Black Line kosttillskott abonnemang är specifikt sammansatta för respektive kampsport och ger dig det din kropp behöver.

Komponenter i Taekwondo Ap Chagi kittet

Måltidsersättning (MRP): Innehållet består av en specifik och balanserad kombination av protein, fett och kolhydrater som motsvarar näringsinnehållet i en riktig måltid. Detta gör vår MRP till det ultimata tillskottet för idrottaren som vill återställa sig mellan träningarna. Anledningen till att vår MRP finns med i viktnedgång kittet är för att du ska få en god möjlighet att förse kroppen med den näring den behöver utan att blanda in onyttiga fetter och kolhydrater som motarbetar ditt mål att gå ner i vikt.

Kollagenpulver: Kollagen är ett proteinfibrer med något av en magisk touch. Det stöttar, stärker och underhåller ett otaligt antal funktioner i kroppen. Det är mest känt för sin förmåga att hålla huden fräsch och elastisk samt minska rynkor, hålla håret hälsosamt, stötta naglar och hålla lederna mjuka. Anledningen till att kollagen finns med i viktnedgång kittet är för att stötta kroppens funktioner, leder och hud i resan mot en reducerad kroppsvikt.

Fettförbrännare: Hi är noggrant sammansatt av specifikt utsedda komponenter som har en inverkan på fettförbränningen och fettlagringen i kroppen. Bland dessa komponenter finns även beståndsdelar som reglerar blodsockernivåerna och minskar sötsuget, vilket kan vara till hjälp för att upprätthålla en balanserad kost. Många som vill gå ner i vikt tampas med fettförbränning, kroppens sätt att lagra fetter och kosten så anledningen till att våran fettförbrännare finns med i viktnedgång kittet är just för att adressera och stötta dig i dessa utmaningar.

Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderas dos bör ej överskridas.

Prenumerera
Black Line Protein, en shaker med drakfrukt i sig med en drake i bakgrunden