Köpvillkor hos oss

Normalt skickas din order inom 1 till 4 arbetsdagar. Den tid som det tar för ordern att nå mottagningsorten efter den lämnat oss tillkommer - för de flesta orter inom Sverige innebär det ytterligare 1 till 2 dagar. Leveranstiden för utrikesordrar är något längre än inrikesordrar. Den exakta leveranstiden bestäms av orderns storlek, fraktsätt, mm.

Om en eller flera av dina beställda produkter är slut så informerar vi dig om detta och skickar resterande delar av din order. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning hos våra leverantörer och avvikelser i vårt lagersaldo.

Vi erbjuder kortbetalning.Vi erbjuder följande fraktsätt: Schenker via ombud, kostnad: 69 kr. För ordervikter upp till 20 kg. Kontakta oss för större ordrar. Du får en avisering via SMS eller brev och hämtar därefter ut paketet hos något av Schenkers ombud. Om du inte hämtar ut din försändelse så debiteras du en avgift på 300 kr.

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Läs mer om din ångerrätt som konsument här.Om du vill returnera produkter så beställer du en retursedel (kostnad: 99 kr) - ange alltid ditt ordernummer. Retursedeln skickas via mail, varefter du skriver ut och fäster den på paketet. Lämna sedan in returen hos ett Schenker-ombud.

Villkor för godkänd retur:
Varan ska returneras i nyskick och i originalförpackning.
Varan ska vara paketerad på ett ändamålsenligt sätt, t.ex. genom att använda det ursprungliga emballaget eller emballage av motsvarande kvalitet och typ.

OBS! Glöm inte att inkludera följesedeln som följde med din ursprungliga order i returpaketet! Det går även bra med en enkel lapp som anger ordernummer och namn.

OBS! Vi har ingen möjlighet att hämta ut försändelser hos ombud som kunden själv skickar (dvs. försändelser som ej använder vår retursedel). Kunden ansvarar själv för att sådana försändelser når oss. Kunden står själv för fraktkostnaden vid returer, plus den ursprungliga frakten. Kostnaden för en retursedel är 99 kr. Borttappad retursedel ersätts ej och debiteras oavsett. Återbetalning sker snarast efter att vi mottagit paketet och godkänt returen. 

Exempel: Du har lagt en order med ett totalt varuvärde på 1 000 kr och 69 kr i fraktkostnad, total 1 069 kr. När din retur har behandlats kommer du återbetalas totalkostnaden minus den ursprungliga frakten (69 kr) och retursedelns kostnad (99 kr), alltså totalt 901 kr. Du debiteras alltså totalt 168 kr.

Om varan som du köpt visar sig vara behäftad med ett tillverkningsfel åtgärdar vi självklart detta. Kontakta oss omedelbart. Ange ordernummer, en detaljerad beskrivning av problemet och övrig relevant information. Bifoga även gärna bilder, om möjligt. 

Kunden bär ansvaret för att hämta ut eller ta emot sin order efter att den lämnat oss. Om en order ej hämtas ut eller tas emot av kunden, debiteras kunden den kostnad det innebär för oss. Kostnaden för en outhämtad försändelse med Schenker är 300 kr.

Livsmedelshantering sköts av Budo & Fitness Sport AB, org nr: 556053-3423.