Fri Frakt över 499kr 📦
Kostillskotts Abonnemang 🎟️
Kosttillskott för Gym & Kampsport 🥋
Black Line Nutrition Logga

Thai/Kick Elbow Kitt

895kr/Mån

Ett kitt som hjälper dig bli lika stenhård som en äkta Thai/Kickboxare. Utrustat med kosttillskott som lyfter dig innan träning för maximal utväxling och hjälper dig komma till ro efter träning för effektiv återhämtning.

Levereras en gång i månaden
Välj/ändra Protein smak själv
Ger dig styrka och återhämtningsförmåga
Prenumerera
Ingen Bindningstid
Made in Sweden brickaHög kvalitet på produktion bricka Black Line NutritionHACCP Certifierad bricka Black Line Nutrition

Smashing Elbows

Hur fungerar det?

Vårt Thai/Kick Elbow kitt beskrivs kort och gott som ett kosttillskott-abonnemang där man, genom att prenumerera, får kittet levererat en gång i månaden. När du skriver upp dig får du välja vilken smak du vill ha på proteinpulvret, samt om du vill få natural whey isolate eller 100% whey isolate. Vi vill att du ska få chansen att hitta din favoritsmak, därav är det fritt fram att byta smak på ditt proteinpulver inför nästa leverans. (Smak väljs när man klickat på "beställ knappen").

Vad är fördelarna med ett abonnemang?

Utöver den solklara fördelen att man slipper handla kosttillskott om och om igen med vårt abonnemang finns det även andra fördelar. Att få hem ett kitt varje månad hjälper dig att hålla kontinuitet i din träning, med ett abonnemang hjälper kosttillskotten dig inte bara att nå dina mål utan även att hålla igång med träningen, de blir som en träningspartner som hjälper dig med träningsrutinen och påminner dig att hålla igång. Med våra kitt slipper man även testa sig fram till vad man bör äta, alla Black Line kosttillskott abonnemang är specifikt sammansatta för respektive kampsport och ger dig det din kropp behöver.

Komponenter i Thai/Kick Elbow kittet

Proteinpulver (Natural whey/100% whey): Proteinpulver är en baskomponent i nästan alla kitt, det är en av de mest använda kosttillskotten på marknaden och vi på Black Line har perfektionerat vår formula för att dela ett proteinpulver som ger dig seriösa resultat med smak av något riktigt onyttigt. Proteinpulvret består av vassleproteinisolat som hjälper dig öka ditt intag av protein (byggstenarna i kroppen som ofta associeras med muskler) och därmed hjälper dig att bygga en styrka och stabilitet som kommer ta dig längre på mattan.

Ashwagandha: Genom att reglera och minska stresshormoner som kortisol skapar Ashwagandha en känsla av välbefinnande och lugn för både kropp och sinne. Detta har visat sig ha positiva effekter på sömnkvaliteten, vilket i sin tur hjälper till med återhämtningen efter träning. Thaiboxning och Kickboxning kan bli väldigt intensivt för kroppen då man lätt spänner sig mycket, vilket kan göra det svårt att komma till ro efteråt. Anledningen att Ashwagandha finns med i Thai/Kick kittet är just för att hjälpa dig komma till ro efter intensiva pass för att förbättra din återhämtningsförmåga.

Kime PWO: Vår PWO ger dig inte dendär lilla extra kicken, utan Kime ger dig allt du behöver för att maximera fokus, styrka och uthållighet inför träningspasset. Så att du kan njuta av bättre resultat. Anledningen till att vår pre-workout finns med i Thai/Kick kittet är för att Thaiboxning och Kickboxning är väldigt intensiva kampsporter, det krävs ett visst driv och fokus under passet för att kontrollera sina känslor och få ut det mesta av träningen. Kime PWO:n hjälper dig in i detta fokus.

Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderas dos bör ej överskridas.

Prenumerera
Black Line Protein, en shaker med drakfrukt i sig med en drake i bakgrunden