Fri Frakt över 499kr 📦
Kostillskotts Abonnemang 🎟️
Kosttillskott för Gym & Kampsport 🥋
Black Line Nutrition Logga

Taekwondo Ap Chagi Kitt

845kr/Mån

Taekwondo abonnemanget ger dig otroliga förutsättningar att utveckla dina sparkar och din hastighet på mattan, genom att fokusera på näring utan tunga kalorier.

Levereras en gång i månaden
Välj/ändra MRP smak själv
Ger dig balans och energi
Prenumerera
Ingen Bindningstid
Made in Sweden brickaHög kvalitet på produktion bricka Black Line NutritionHACCP Certifierad bricka Black Line Nutrition

Stunning kicks

Hur fungerar det?

Vårt Taekwondo Ap Chagi kitt beskrivs kort och gott som ett kosttillskott-abonnemang där man, genom att prenumerera, får kittet levererat en gång i månaden. När du skriver upp dig får du välja vilken smak du vill ha på måltidsersättningen. Vi vill att du ska få chansen att hitta din favoritsmak, därav är det alltid fritt fram att byta smak på din måltidsersättning inför nästa leverans. (Smak väljs när man klickat på "beställ knappen").

Vad är fördelarna med ett abonnemang?

Utöver den solklara fördelen att man slipper handla kosttillskott om och om igen med vårt abonnemang finns det även andra fördelar. Att få hem ett kitt varje månad hjälper dig att hålla kontinuitet i din träning, med ett abonnemang hjälper kosttillskotten dig inte bara att nå dina mål utan även att hålla igång med träningen, de blir som en träningspartner som hjälper dig med träningsrutinen och påminner dig att hålla igång. Med våra kitt slipper man även testa sig fram till vad man bör äta, alla Black Line kosttillskott abonnemang är specifikt sammansatta för respektive kampsport och ger dig det din kropp behöver.

Komponenter i Taekwondo Ap Chagi kittet

Måltidsersättning (MRP): Innehållet består av en specifik och balanserad kombination av protein, fett och kolhydrater som motsvarar näringsinnehållet i en riktig måltid. Detta gör vår MRP till det ultimata tillskottet för idrottaren som vill återställa sig mellan träningarna. Anledningen till att vår MRP är med i taekwondo kittet är för att det är viktigt att hålla sig lätt på fötterna inom taekwondo, med MRP:n får man ett lätt alternativ fyllt med näring istället för tunga måltider.

Vätskeersättning: Varje droppe av Mizu innehåller en delikat balans av mineraler som ger din kropp precis vad den behöver för att fungera optimalt. Anledningen till att vi på Black Line har valt att ta med Mizu i Taekwondo Ap Chagi kittet är just för att man gör av med enorma mängder vätska när man tränar taekwondo, i samband med detta är det lätt att man hamnar i näringsmässig obalans, vilket påverkar hälsa och prestation på mattan. Mizu vätskeersättning hjälper att återställa denna obalans så att kroppen är utrustad med vad den behöver för att uppnå hjärnans mål.

Kollagenpulver: Kollagen är ett proteinfibrer med något av en magisk touch. Det stöttar, stärker och underhåller ett otaligt antal funktioner i kroppen. De mest framstående egenskaperna och anledningen att kollagen finns med i vårt taekwondo kitt är att proteinfibrerna håller lederna mjuka. Det är otroligt viktigt att ta hand om sina leder inom Taekwondo eftersom att man lägger mycket belastning på dem under träning, genom att äta kollagen och på så sätt hålla lederna i gott skick kan du undvika skador och behålla vigheten.

Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderas dos bör ej överskridas.

Prenumerera
Black Line Protein, en shaker med drakfrukt i sig med en drake i bakgrunden