Fri Frakt över 499kr 📦
Kostillskotts Abonnemang 🎟️
Kosttillskott för Gym & Kampsport 🥋
Black Line Nutrition Logga

Kom i form kitt

1 045kr/Mån

Vårt kom i form kitt är ett kosttillskott abonnemang för dig som ska börja träna eller dig som vill få en liten extra boost i din träning. Det är ett brett kitt utrustat för att stötta dig i resan mot att komma i bättre form.

Levereras en gång i månaden
Välj/ändra Protein smak själv
Hjälper dig få ut mer av träningen
Prenumerera
Ingen Bindningstid
Made in Sweden brickaHög kvalitet på produktion bricka Black Line NutritionHACCP Certifierad bricka Black Line Nutrition

Build Shape

Hur fungerar det?

Vårt Kom i form kitt beskrivs kort och gott som ett kosttillskott-abonnemang där man, genom att prenumerera, får kittet levererat en gång i månaden. När du skriver upp dig får du välja vilken smak du vill ha på proteinpulvret, samt om du vill få natural whey isolate eller 100% whey isolate. Vi vill att du ska få chansen att hitta din favoritsmak, därav är det fritt fram att byta smak på ditt proteinpulver inför nästa leverans. (Smak väljs när man klickat på "beställ knappen").

Vad är fördelarna med ett abonnemang?

Utöver den solklara fördelen att man slipper handla kosttillskott om och om igen med vårt abonnemang finns det även andra fördelar. Att få hem ett kitt varje månad hjälper dig att hålla kontinuitet i din träning, med ett abonnemang hjälper kosttillskotten dig inte bara att nå dina mål utan även att hålla igång med träningen, de blir som en träningspartner som hjälper dig med träningsrutinen och påminner dig att hålla igång. Med våra kitt slipper man även testa sig fram till vad man bör äta, alla Black Line kosttillskott abonnemang är specifikt sammansatta för respektive kampsport och ger dig det din kropp behöver.

Komponenter i Boxning Speed kittet

Proteinpulver (Natural whey/100% whey): Proteinpulver är en baskomponent i nästan alla kitt, det är en av de mest använda kosttillskotten på marknaden och vi på Black Line har perfektionerat vår formula för att dela ett proteinpulver som ger dig seriösa resultat med smak av något riktigt onyttigt. Proteinpulvret består av vassleproteinisolat som hjälper dig öka ditt intag av protein (byggstenarna i kroppen som ofta associeras med muskler) och därmed hjälper dig att bygga en styrka och stabilitet som kommer ta dig längre i gymmet.

Omega 3+: Omega 3+ besitter många egenskaper, såsom att den tillåter kroppen att använda sin energi på ett effektivare sätt, vilket ökar uthållighet. Dess antiinflammatoriska egenskaper håller kroppen frisk och Omega 3 har även läkande egenskaper som hjälper dig att återhämta nedbrutna muskler (muskler bryts ned vid träning). Anledningen till att Omega 3+ kapslarna finns med i Kom i form kittet är då kroppen ofta behöver stöd när man börjar träna, Omega 3 har en bred palett av egenskaper som hjälper dig i din resa mot en starkare kropp och mer hälsosam vardag.

ZMA: Våra ZMA kapslar finns för att du ska få ett kosttillskott som kan hjälpa dig att hålla dina muskler, ditt immunförsvar och din koncentrationsförmågan i schack. Anledningen till att ZMA kapslarna finns med i Boxning Speed kittet är för att ge kroppen ett brett kosttillskott som bibehåller god muskelfunktion och främjar mjuka, flytande rörelser, vilket är vitalt för att utveckla din boxning.

Kime PWO: Vår PWO ger dig inte dendär lilla extra kicken, utan Kime ger dig allt du behöver för att maximera fokus, styrka och uthållighet inför träningspasset. Så att du kan njuta av bättre resultat. Anledningen till att vår pre-workout finns med i detta MMA Power kitt är eftersom Kime ger dig ett sylvasst fokus och energi som krävs för att får optimal utväxling från MMA-passen.

Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderas dos bör ej överskridas.

Prenumerera
Black Line Protein, en shaker med drakfrukt i sig med en drake i bakgrunden