Fri Frakt över 499kr 📦
Kostillskotts Abonnemang 🎟️
Kosttillskott för Gym & Kampsport 🥋
Black Line Nutrition Logga

Karate Keri Kitt

745kr/Mån

Karate Keri kittet är inte bara ett bra namn, utan är också ett fullutrustat kosttillskott-abonnemang för karateutövaren som vill ge sin kropp precis det som behövs för att sparka och slå snabbare. Framtaget i samarbete med landslagsstjärnan Nemat Noori.

För Karateutövare
Välj/ändra Protein smak själv
Levereras en gång i månaden
Prenumerera
Ingen Bindningstid
Made in Sweden brickaHög kvalitet på produktion bricka Black Line NutritionHACCP Certifierad bricka Black Line Nutrition

Lightning Kicks

Hur fungerar det?

Vårt Karate Keri kitt beskrivs kort och gott som ett kosttillskott-abonnemang där man, genom att prenumerera, får kittet levererat en gång i månaden. När du skriver upp dig får du välja vilken smak du vill ha på proteinpulvret, samt om du vill få natural whey isolate eller 100% whey isolate. Vi vill att du ska få chansen att hitta din favoritsmak, därav är det fritt fram att byta smak på ditt proteinpulver inför nästa leverans. (Smak väljs när man klickat på "beställ knappen").

Nemat Noori från karatelandslaget har tillsammans med Black Line Nutrition tagit fram ett karate kitt!

Vad är fördelarna med ett abonnemang?

Utöver den solklara fördelen att man slipper handla kosttillskott om och om igen med vårt abonnemang finns det även andra fördelar. Att få hem ett kitt varje månad hjälper dig att hålla kontinuitet i din träning, med ett abonnemang hjälper kosttillskotten dig inte bara att nå dina mål utan även att hålla igång med träningen, de blir som en träningspartner som hjälper dig med träningsrutinen och påminner dig att hålla igång. Med våra kitt slipper man även testa sig fram till vad man bör äta, alla Black Line kosttillskott abonnemang är specifikt sammansatta för respektive kampsport och ger dig det din kropp behöver.

Komponenter i Karate Keri kittet

Proteinpulver (Natural whey/100% whey): Proteinpulver är en baskomponent i nästan alla kitt, proteinpulvret består av vassleproteinisolat som hjälper dig öka ditt intag av protein (byggstenarna i kroppen som ofta associeras med muskler) och därmed hjälper dig att bygga en styrka och stabilitet som kommer ta dig längre på mattan.

Vätskeersättning: Varje droppe av Mizu innehåller en delikat balans av mineraler som ger din kropp precis vad den behöver för att fungera optimalt. Anledningen till att vi på Black Line har valt att ta med Mizu i Karate Keri kittet är just för att man gör av med enorma mängder vätska när man tränar karate, i samband med detta är det lätt att man hamnar i näringsmässig obalans, vilket påverkar hälsa och prestation på mattan. Mizu vätskeersättning hjälper att återställa denna obalans så att kroppen är utrustad med vad den behöver för att uppnå hjärnans mål.

Vitamineral: Bland dessa noga utvalda vitaminer och mineraler finns C-vitamin, som bidrar till att stärka immunsystemet, B-vitamin som är viktigt för energiproduktion, järn som hjälper kroppen att transportera syre och magnesium som upprätthåller normal muskelfunktion. Anledningen till att vår Black Line Vitamineral finns med i karate kostillskott-abonnemanget är eftersom att det är otroligt viktigt för kroppen att få i sig en mångfald vitaminer och mineraler för att kunna prestera på den nivån som karateutövarna kräver att den ska.

Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderas dos bör ej överskridas

Prenumerera
Black Line Protein, en shaker med drakfrukt i sig med en drake i bakgrunden