Fri Frakt över 499kr 📦
Kostillskotts Abonnemang 🎟️
Kosttillskott för Gym & Kampsport 🥋
Black Line Nutrition Logga

Judo Ippon Kitt

745kr/Mån

Att prenumerera på Black Line's Judo kitt är för dig som tränar Judo och vill hitta den bästa vägen till stenhårda kast och sylvassa svep som plockar hem ippons. Här har vi kombinerat styrka och uthållighet med återhämtning för nästa generations Judokas.

Levereras en gång i månaden
Välj/ändra Protein smak själv
För att kasta hårdare och svepa snabbare
Prenumerera
Ingen Bindningstid
Made in Sweden brickaHög kvalitet på produktion bricka Black Line NutritionHACCP Certifierad bricka Black Line Nutrition

Flip your opponent lika a pancake

Hur fungerar det?

Vårt Judo Ippon kitt beskrivs kort och gott som ett kosttillskott-abonnemang där man, genom att prenumerera, får kittet levererat en gång i månaden. När du skriver upp dig får du välja vilken smak du vill ha på proteinpulvret, samt om du vill få natural whey isolate eller 100% whey isolate. Vi vill att du ska få chansen att hitta din favoritsmak, därav är det fritt fram att byta smak på ditt proteinpulver inför nästa leverans. (Smak väljs när man klickat på "beställ knappen").

Vad är fördelarna med ett abonnemang?

Utöver den solklara fördelen att man slipper handla kosttillskott om och om igen med vårt abonnemang finns det även andra fördelar. Att få hem ett kitt varje månad hjälper dig att hålla kontinuitet i din träning, med ett abonnemang hjälper kosttillskotten dig inte bara att nå dina mål utan även att hålla igång med träningen, de blir som en träningspartner som hjälper dig med träningsrutinen och påminner dig att hålla igång. Med våra kitt slipper man även testa sig fram till vad man bör äta, alla Black Line kosttillskott abonnemang är specifikt sammansatta för respektive kampsport och ger dig det din kropp behöver.

Komponenter i Judo Ippon kittet

Proteinpulver (Natural whey/100% whey): Proteinpulver är en baskomponent i nästan alla kitt, det är en av de mest använda kosttillskotten på marknaden och vi på Black Line har perfektionerat vår formula för att dela ett proteinpulver som ger dig seriösa resultat med smak av något riktigt onyttigt. Proteinpulvret består av vassleproteinisolat som hjälper dig öka ditt intag av protein (byggstenarna i kroppen som ofta associeras med muskler) och därmed hjälper dig att bygga en styrka och stabilitet som kommer ta dig längre på mattan.

Vätskeersättning: Varje droppe av Mizu innehåller en delikat balans av mineraler som ger din kropp precis vad den behöver för att fungera optimalt. Anledningen till att vi på Black Line har valt att ta med Mizu i Judo Ippon kittet är just för att man gör av med enorma mängder vätska när man tränar Judo, i samband med detta är det lätt att man hamnar i näringsmässig obalans, vilket påverkar hälsa och prestation på mattan. Mizu vätskeersättning hjälper att återställa denna obalans så att kroppen är utrustad med vad den behöver för att uppnå hjärnans mål.

Omega 3+: Omega 3+ besitter många egenskaper, såsom att den tillåter kroppen att använda sin energi på ett effektivare sätt, vilket ökar uthållighet. Dess antiinflammatoriska egenskaper håller kroppen frisk och Omega 3 har även läkande egenskaper som hjälper dig att återhämta nedbrutna muskler (muskler bryts ned vid träning). Anledningen till att Omega 3+ kapslarna finns med i Judo kittet är då Judo kräver en extrem uthållighet, att hålla balansen samtidigt som  någon konstant försöker bryta den är väldigt ansträngande för kroppen, här får du stöttning av omega 3+.

Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderas dos bör ej överskridas

Prenumerera
Black Line Protein, en shaker med drakfrukt i sig med en drake i bakgrunden