Fri Frakt över 499kr 📦
Kostillskotts Abonnemang 🎟️
Kosttillskott för Gym & Kampsport 🥋
Black Line Nutrition Logga

Boxning Speed Kitt

895kr/Mån

Black Line's Boxning Speed kit är helt utrustat med kosttillskott för boxaren som vill bygga ordentlig med kraft bakom slagen och samtidigt röra sig med flyt i ringen.

Levereras en gång i månaden
Välj/ändra Protein smak själv
Stöttar din slaghastighet
Prenumerera
Ingen Bindningstid
Made in Sweden brickaHög kvalitet på produktion bricka Black Line NutritionHACCP Certifierad bricka Black Line Nutrition

One Punch Mode

Hur fungerar det?

Vårt Boxning Speed kitt beskrivs kort och gott som ett kosttillskott-abonnemang där man, genom att prenumerera, får kittet levererat en gång i månaden. När du skriver upp dig får du välja vilken smak du vill ha på proteinpulvret, samt om du vill få natural whey isolate eller 100% whey isolate. Vi vill att du ska få chansen att hitta din favoritsmak, därav är det fritt fram att byta smak på ditt proteinpulver inför nästa leverans. (Smak väljs när man klickat på "beställ knappen").

Vad är fördelarna med ett abonnemang?

Utöver den solklara fördelen att man slipper handla kosttillskott om och om igen med vårt abonnemang finns det även andra fördelar. Att få hem ett kitt varje månad hjälper dig att hålla kontinuitet i din träning, med ett abonnemang hjälper kosttillskotten dig inte bara att nå dina mål utan även att hålla igång med träningen, de blir som en träningspartner som hjälper dig med träningsrutinen och påminner dig att hålla igång. Med våra kitt slipper man även testa sig fram till vad man bör äta, alla Black Line kosttillskott abonnemang är specifikt sammansatta för respektive kampsport och ger dig det din kropp behöver.

Komponenter i Boxning Speed kittet

Proteinpulver (Natural whey/100% whey): Proteinpulver är en baskomponent i nästan alla kitt, det är en av de mest använda kosttillskotten på marknaden och vi på Black Line har perfektionerat vår formula för att dela ett proteinpulver som ger dig seriösa resultat med smak av något riktigt onyttigt. Proteinpulvret består av vassleproteinisolat som hjälper dig öka ditt intag av protein (byggstenarna i kroppen som ofta associeras med muskler) och därmed hjälper dig att bygga en styrka och stabilitet som kommer ta dig längre på mattan.

Vätskeersättning: Varje droppe av Mizu innehåller en delikat balans av mineraler som ger din kropp precis vad den behöver för att fungera optimalt. Anledningen till att vi på Black Line har valt att ta med Mizu i Boxning Speed kittet är just för att man gör av med enorma mängder vätska när man tränar boxning, i samband med detta är det lätt att man hamnar i näringsmässig obalans, vilket påverkar hälsa och prestation på mattan. Mizu vätskeersättning hjälper att återställa denna obalans så att kroppen är utrustad med vad den behöver för att uppnå hjärnans mål.

Omega 3+: Omega 3+ besitter många egenskaper, såsom att den tillåter kroppen att använda sin energi på ett effektivare sätt, vilket ökar uthållighet. Dess antiinflammatoriska egenskaper håller kroppen frisk och Omega 3 har även läkande egenskaper som hjälper dig att återhämta nedbrutna muskler (muskler bryts ned vid träning). Anledningen till att Omega 3+ kapslarna finns med i Boxning Speed kittet är då boxning kräver uthållighet och mycket återhämtning, Omega 3 spelar en basroll i detta kitt för att understödja kroppens funktioner vilket ger dig möjligheten att få ut mer av träningen.

ZMA: Våra ZMA kapslar finns för att du ska få ett kosttillskott som kan hjälpa dig att hålla dina muskler, ditt immunförsvar och din koncentrationsförmågan i schack. Anledningen till att ZMA kapslarna finns med i Boxning Speed kittet är för att ge kroppen ett brett kosttillskott som bibehåller god muskelfunktion och främjar mjuka, flytande rörelser, vilket är vitalt för att utveckla din boxning.

Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderas dos bör ej överskridas.

Prenumerera
Black Line Protein, en shaker med drakfrukt i sig med en drake i bakgrunden