Fri Frakt över 499kr 📦
Kostillskotts Abonnemang 🎟️
Kosttillskott för Gym & Kampsport 🥋
Black Line Nutrition Logga

BJJ/Grappling Kitt

945kr/Mån

Detta kitt har vi på Black Line tagit fram specifikt för dig som tränar Brasiliansk Jiu-jitsu eller Submission Wrestling. En bundle av styrka, stabilitet, teknik och otrolig smak som levereras en gång i månaden.

Levereras en gång i månaden
Välj/ändra Protein smak själv
Specifikt sammansatt för BJJ & Grappling
Prenumerera
Ingen Bindningstid
Made in Sweden brickaHög kvalitet på produktion bricka Black Line NutritionHACCP Certifierad bricka Black Line Nutrition

Composed Grappling

Hur fungerar det?

Vårt BJJ/Grappling kitt beskrivs kort och gott som ett kosttillskott-abonnemang där man, genom att prenumerera, får kittet levererat en gång i månaden. När du skriver upp dig får du välja vilken smak du vill ha på proteinpulvret, samt om du vill få natural whey isolate eller 100% whey isolate. Vi vill att du ska få chansen att hitta din favoritsmak, därav är det fritt fram att byta smak på ditt proteinpulver inför nästa leverans. (Smak väljs när man klickat på "beställ knappen").

Vad är fördelarna med ett abonnemang?

Utöver den solklara fördelen att man slipper handla kosttillskott om och om igen med vårt abonnemang finns det även andra fördelar. Att få hem ett kitt varje månad hjälper dig att hålla kontinuitet i din träning, med ett abonnemang hjälper kosttillskotten dig inte bara att nå dina mål utan även att hålla igång med träningen, de blir som en träningspartner som påminner dig att hålla igång. Med våra kitt slipper man även testa sig fram till vad man bör äta, alla Black Line kitt är specifikt sammansatta för respektive kampsport och ger dig det din kropp behöver.

Komponenter i BJJ/Grappling kittet

Proteinpulver (Natural whey/100% whey): Proteinpulver är en baskomponent i nästan alla kitt, proteinpulver hjälper dig öka ditt intag av protein (byggstenarna i kroppen som ofta associeras med muskler) och därmed hjälper dig att bygga en styrka och stabilitet som kommer ta dig längre på mattan.

Kollagenpulver: Kollagen är ett proteinfibrer med något av en magisk touch. Det stöttar, stärker och underhåller ett otaligt antal funktioner i kroppen. De mest framstående egenskaperna och anledningen att kollagen finns med i vårt BJJ/Grappling kitt är att proteinfibrerna håller lederna mjuka samt håller huden hälsosam. Det är otroligt vanligt att lederna tar stryk och att huden tar skada inom brasiliansk jiu-jitsu och submission wrestling, därför ger vi dig de bästa förusättningarna att hålla kroppen i toppskick.

Omega 3+: Omega 3+ spelar en viktig roll i detta kitt, uthållighet är enormt viktigt inom Brasiliansk Jiu-jitsu och Submission wrestling och det är lätt att råka få inflammationer i muskler och leder. Omega 3 tillåter kroppen att använda sin energi på ett effektivare sätt, vilket ökar uthållighet. Dess antiinflammatoriska egenskaper håller kroppen frisk och Omega 3 har även läkande egenskaper som hjälper dig att återhämta nedbrutna muskler (muskler bryts ned vid träning). Därför skapar Omega 3+ och Kollagenet en oemotståndlig kombination för grapplers som vill hålla kroppen i god form.

Ashwagandha: Ashwagandha hjälper till att hantera stress och främjar avslappning. Det är en adaptogen, vilket innebär att det stödjer kroppen och sinnet i stressiga situationer. Anledningen till att Ashwagandha kapslarna finns med i BJJ/Grappling kittet är att för att skapa de bästa förutsättningarna för dig att slappna av och återhämta dig efter träning och ladda upp inför nästa träning.

Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderas dos bör ej överskridas

Prenumerera
Black Line Protein, en shaker med drakfrukt i sig med en drake i bakgrunden