Fri Frakt över 499kr 📦
Kostillskotts Abonnemang 🎟️
Kosttillskott för Gym & Kampsport 🥋

Hur kan kreatin hjälpa kampsportare?

2/22/2024

Hur kan kreatin hjälpa kampsportare?

Som kampsportare känner vi alla igen oss i känslan av att inte utvecklas. Det är kämpigt men sanningen är att du faktiskt gör det, bara långsammare än vad du kanske vill. I denna artikel ska vi kika på hur du med hjälp av kreatin kan boosta kroppen och få bättre förutsättningar att utvecklas på mattan.

Vad är kreatin?

Kortfattat är kreatin ett näringsämne som ger musklerna åtkomst till energi snabbt. På grund av detta får de som äter kreatin vissa fördelar, de blir exempelvis mer explosiva. Vi har skrivit en mer detaljerad artikel om vad kreatin är, lär dig om vad kreatin är för något här.

Hur kan kreatin hjälpa kampsportare?

Tack vare att kroppen kan omvandla kreatin till energi på väldigt kort tid har det blivit kroppens "go-to" ämne när det kommer till explosiva rörelser. Som kampsportare pågår en debatt kring om snabbhet eller teknik är viktigast, i denna artikel tar vi inte ställning till detta. Men en sak kan alla nog komma överens om och det är att explosivitet ger en stor fördel.

Med hjälp att äta kreatin som kampsportare kan du bygga snäppet vassare explosivitet och på så sätt packa mer kraft bakom snabbare slag och sparkar.

Utöver sin grymma förmåga att göra dig snabbare och starkare hjälper även kreatin kroppen med återhämtning. Detta innebär alltså att du kan träna hårdare, prestera bättre på mattan och se till att kroppen får en effektivare återhämtning genom att äta ett enda kosttillskott.

Kreatin

Upptäck
NYHETER

Kosttillskott Abonnemang för Kampsportare

Levereras en gång i månaden

Från 745kr/Mån

Upptäck Abonnemang
NYHETER

Landslagsstjärnan 🥋

I samarbete med landslagsstjärnan Nemat Noori har vi skapat Sveriges första kosttillskott kitt för karateutövare!! Kika in Nemat när har presenterar kittet nedan.

Se Videon
NYHETER

Pearadise

Snart kommer en av våra mest efterlänktade nyheter. Se om du kan gissa dig till vad en av våra nya produkter är, tips, ta hjälp av bilden.

Black Line ny produkt, ett par päron som omfångas av en våg vanilj.
NYHETER

En ny linje kosttillskott

Nu lanserar vi äntligen en helt ny kollektion med kosttillskott. Förfinade och bättre recept är inte allt utan nu revolutionerar vi även design och smak.

En ny linje produkter från Black line, olika piller med vatten, blad, eld, vatten och en drake i sig